مبانی تولید سوسیس و کالباس, مقاله

زمان بندی پخت سوسیس و کالباس

دستور پخت سویس و کالباس

زمان بندی پخت سوسیس و کالباس

جدول زمان بندی پخت سوسیس و کالباس

بخار پز و شوک طبق کالیبراسیون

این جدول بر پایه کالیبر پوشش پلی آمید جهت پخت بخارپز در دستگاه پخت بخار میباشد و باید توجه داشت که باید مقدار زمان شوک آب سرد مربوطه نیز رعایت شود

فرمولاسیون نمونه سوسیس مرغ 70درصد

پگوشت مهمترین ماده مصرفی در سوسیس و کالباس بوده و با توجه به جدول گوشت ها که در ذیل آمده ، میتوانید درجه لازم برای پخت سوسیس و کالباس مورد نظر خود را مشخص فرمایید .

یکی دیگر از مشخصات موثر پخت زمان است که با توجه به کالیبر سوسیس و کالباس باید مشخص شود .

آرد نشاسته، نمک، پروتئین سویا، شیرخشک، روغن مایع، آب، شکر، پودر سیب زمینی و برنج، ویتامین c، پسته، قارچ

و پنیر نیز سایر مواد افزودنی این محصولات می باشند.

معرفی تجهیزات تولید سوسیس وکالباس

 

 

توضیحات:

جهت بهترین پخت باید به این موضوع توجه داشت که پخت مناسب رابطه مستقیم با ترکیبات فرمول شما دارد

نوع گوشت دمای داخلی
سیراب و شیردان 63
گوشت بره 63
مرغ کامل 74
قطعات مرغ (سینه یا ران) 74
اردک یا غاز 74
بوقلمون 74
گوشت گوساله 63
کباب پز یا تندرلین 72
ژامبون تازه 72
پنبه کاملا پخته شده 60
ماهی 63

 

 

نوشته های مشابه

4 دیدگاه در “زمان بندی پخت سوسیس و کالباس

  1. الهه قنبری گفت:

    سلام وقت بخیر
    ممنون از مطالب پر بار و سایتتون
    در رسپی که من خریداری کردم از یکی از اساتید زمان پخت مرغ در رنج ۳۹ تا ۴۵ دقیقه هست و البته با دمای ۷۵ درجه….؟
    زمانهای شما خیلی متفاوت هستند، علت چی هست؟

    1. sosismarketshop گفت:

      با سلام و احترام
      زمانها بر مبنای استریل شدن محصولات هست ولی عموما سوسیس های آلمانی در ۴۵ دقیقه پخته خواهند شد
      نکته بعدی
      حتما باید شوک هم انجام شود

  2. شکوفه معین گفت:

    سلام وقت بخیر.
    زمان پخت کالباس مرغ با کالیبر ۹۰ درج نشده. اگر امکان هست این زمان را اعلام بفرمایید.
    با سپاس فراوان

    1. sosismarketshop گفت:

      با سلام چهار ساعت و نیم هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *