چوریزو چیست ؟
نوعی سوسیس اسپانیایی است که عموما با گوشت و تکه های چربی خوک تهیه میشود در این آموزش با شما هستیم با طرز تهیه و فرمول رایگان چوریتزو بدون فسفات
فرمول چوریتزو چیست ؟
Chorizo را می توان از انواع مواد مختلف با توجه به تنوع چوریزو و محل تهیه آن تهیه کرد.
بیشتر انواع چوریتزو دارای سه ماده متداول هستند: گوشت خوک، پاپریکا دودی و سیر. گوشت خوک درشت خرد شده با تکههای چربی گوشت خوک و چاشنیها مخلوط میشود که بسته به منطقه متفاوت است ، البته ما در این آموزش به تهیه با گوشت گوساله پرداختیم . غالبا سوسیس چوریتزو را در روده طبیعی پر می کنند و در هوای یخچال خشک میکنند و یا فریز شده و در زمان خوردن می پزند . یکی از تفاوت های اصلی بین انواع مختلف چوریتزوهای اسپانیایی ، تند بودن آنهاست.
طرز تهیه و فرمول رایگان چوریتزو بدون فسفات
موارد لازم :
گوشت ساق پا گوساله 1150 گرم
چربی سینه گوساله 225 گرم
نمک کوشر (نمک زبره) 20 گرم
نمک کیور 3 گرم
سیر چرخ کرده 40گرم
سرکه سیب 110 گرم
روده گوسفدی کالیبر 22 تا 24
ادویه سوجوک ، مرگز و یا پاستارمی 30 گرم
روش تهیه :
گوشت و چربی (هردو نیمه منجمد کنید و قطعات کوچک) با ادویه و سیر و نمک ها مخلوط کنید
به مدت 4 ساعت در یخچال نگهداری نمایید
سپس چرخ کنید با پنجره کوچک
در یک ظرف با سرکه سیب مخلوط نمایید
در روده کالیبر 24 الی 26 پر نمایید جهت روش پر کردن در روده کلیک کنید
زیر سوسیس ها کاغذ چرب شیرینی پزی بگذارید
بعد از یک روز برعکس کنید و در روز دوم میتوانید سوسیس ها رو در فریزر نگهداری کنید
توجه نمایید این مدل چوریزو فقط قبل از میل کردن باید توسط اجاق ، فر و یا منقل پخته شود
نوش جان*