آشنایی با مواد تولید سوسیس و کالباس, فرمول های تولید سوسیس و کالباس

طرز تهیه بیکن مرغ 90 درصد

طرز تهیه بیکن مرغ 90

طرز تهیه بیکن مرغ 90 درصد سوسیس مارکت

توجه :

ما طرز تهیه بیکن مرغ 90 درصد در دو روز متوالی انجام خواهیم داد و برای این کار نیاز به انبارش مواد طعم دار شده را به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری میکنیم. پس توجه کنید که قبل از آمده سازی مواد اولیه، شما باید فضای مناسبی  در یخچال جهت این کار در نظر داشته باشید.

طرز تهیه :

روز اول

گوشت سینه و ران مرغ را کاملاً چربی گیری کنید .

سپس طبق طرز تهیه بیکن مرغ 90 درصد که در قسمت ویدئوهای آموزشی موجود است ابتدا گوشت ها را به قطعات مکعب های 3 سانتی تقسیم نمایید و طبق فیلم مخلوط کنید .

سپس مخلوط بیکن را در ظرف مناسب گذاشته و روی سطح گوشت را با پلاستیک و یا سلفون به نحوی که فضای خالی نداشته باشد کاملا بپوشانید ، درب بسته به مدت 24 ساعت در یخچال استراحت دهید

روز دوم

فرمول زیر در روز دوم اضافه میشود

ابتدا اسید اسکوربیک (ویتامین C) را با نشاسته به صورت خشک مخلوط نموده و سپس به آرامی در ملات بیکن در مخلوط کن اضافه نمایید .

پس از نیم ساعت مخلوط شدن ، مقدار کمی در ماهیتابه نچسب پخت نموده طعم آن را تست نمایید .

درصورتیکه نیاز به اضافه نموده نمک و … بود پس از اصلاح و 5 دقیقه مخلوط شدن ، مقدار 25 درصد الی 30 درصد از ملات بیکن را در کاتر به مدت 10 ثانیه کاتر نمایید ، (توجه کنید نیازی به درست شدن خمیر نیست و فقط برای اینکه پردن نقاط خالی از مواد و نهیه یک بافت یکدست انجام میشود )

سپس مقدار کاتر شده را به میکسر برگردانید و 5 دقیقه مجدد با بیکن ها مخلوط نمایید

 

در این روش تهیه بیکن 90 درصد استفاده از سبزیجات و یا هویج و قارچ به عنوان تکه های نمایشی مجاز و به زیبایی و طعم آن می افزاید ، فقط توجه فرمایید که آب قارچ و هویج ها باید کاملا گرفته شده باشد .

مقدار مجاز مصرف سبزیجات معطر 1 الی 3 درصد و مجموع قارچ و هویج 15 درصد از ملات میباشد.
پر کنید در پوشش پلی آمید کالیبر 135 و با دمای 77 الی 79 طبق جدول زمانبندی پخت بخارپز فرمایید

جهت مشاهده ویدئوهای آموزشی رایگان کلیک فرمایید 

جهت مشاهده کانال ما در آپارات کلیک فرمایید .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *