به بخش پرسش و پاسخ خوش آمدید

در زیر جوعه ای از چکیده پرسش های مطرح شده در گروه واتس آپ سوسیس مارکت پرداختیم
درصورتی که جواب خود را پیدا نکردید در پائین صفحه پیام بگذارید

دمای مرکزی سوسیس و کالباس باید چند باشد ؟

دمای مناسب بالای 76 درجه سانتیگراد است

بهترین دما برای پخت سوسیس و کالباس چیست؟ 

۷۶ الی ۷۹ درجه سانتیگراد

شیر خشک اسکیم و شیر خشک شور باهم فرق دارند؟

خیر هردو یکی هستند
شیر خشک اسکیم در واقع به روش پودر کردن شیر خشک میشود و در این روش چربی شیر نیز جدا میشود و همچنی عموم شیرخشک های اسکیم با آب پنیر مخلوط میباشند و کمی طعم شور دارند

آیا میشود نشاسته سیب را بجای گندم و یا ذرت استفاده کرد؟

نشاسته ها را میتوان به جای همدیگر استفاده نمود ولی باید موارد ذیل را به خاطر داشت

نشاسته ذرت نسبت به نشاسته سیب زمینی و گندم دارای چسبندگی بیشتری میباشد .

همچنین نشاسته سیب زمینی دارای قدرت نگهداری آب و روغن بیشتری دارد

نشاسته گندم نسبت به دو نشاسته دیگر دارای بافت زبر تری میباشد

چگونه از نمک کیور استفاده کنیم؟

در ابتدای کاتر کردن قبل از اینکه کاتر را روشن کنید
مقدار مورد نظر را در ته استکان آب محلول نمایید
محلول را بو کنید – اگر بوی تند شبیه به وایتکس داد استفاده نکنید
در صورتیکه بوی بد نداد ، روی گوشت پخش بریزید

میزان مصرف نمک کیور چقدر میباشد؟

حد مجاز مصرف مقدار دو و نیم گرم برای هرکیلو خروجی میباشد
توجه فرمایید که باید مقدار 3 گرم از نمک فرمول کسر نمایید

مواد پودری سوسیس و کالباس تا چند وقت قابل نگهداری هستند؟

شرایط نگهداری بسیار مهم میباشد
غالبا نگهداری در محل خشک و تاریک و در دمای زیر 30 درجه به عمر مفید مواد کمک میکند
همچنین عدم تغییر رنگ ، حالت و بو نشان از سالم بودن ماده دارد

چه آردی برای تولید سوسیس و کالباس مناسب تر است ؟

بستگی به خودتان داره اگه قصد دارید سوسیس ها پف کنند ، از آرد های سبک و سفید مخصوص شیرینی استفاده فرمایید

اگه قصد دارید سوسیس شما پف نداشته باشد ، از آرد های کامل که دارای گلوتن بالاتری هستند استفاده فرمایید .

تفاوت پلی فسفات کاتری و تامبلری چیست ؟

در کار تولید محصولات پروتئینی ، پلی فسفات سدیم کاتری در سوسیس و خمیر کالباس استفادهد میشود در صورتی که پلی فسفات تامبلری برای قوام دادن لقمه های نمایشی ژامبون و یا بیکن کاربرد دارد

تفاوت فرمول شیمیایی آنها در مقدار خلوص پنتا اکسید فسفر در آنهاست که در مدل تامبلری حدود 50 لی 60 و در کاتری 25 الی 30 میباشد

چطور ژامبون با تکه های نمایشی درست کنم؟

از فرمول بیکن 90 درصد مرغ برای درست کردن تکه های نمایشی استفاده فرمایید 24 ساعت استراحت دهید
به میزان دلخواه از فرمول خمیر زمینه تهیه فرمایید
هردو را به میزان دلخواه مخلوط کنید و پر نمایید

خمیر آماده سوسیس و کالباس را چند ساعت میشه تو یخچال نگهداری کرد؟

اگر نمک کیور داشته باشد تا 24 ساعت در غیر اینصورت 2 الی 4 ساعت

چه کار کنم ژامبون کمی حالت لاستیکی بشود ؟

استفاده از استابلایزر های دارای صمغ را امتحان بفرمایید
مدلی که وب سایت ارائه میکند را به میزان 3 الی 8 گرم برای هرکیلو خروجی امتحان فرمایید .

آیا میشود گوشت لقمه نمایشی را منجمد کرد و بعد استفاده نمود؟

بله – فقط باید فریز کردن بعد از عمل آوری انجام بشود ، همچنین در زمان استفاده ، بعد از یخ زدایی 15 دقیقه مالش داده بشود

    سبد خرید
    Instagram WhatsApp WhatsApp
    منو
    فروشگاه
    خانه
    0 محصول سبد خرید

    ورود

    هنوز حساب کاربری ندارید؟