فرمول های تولید سوسیس و کالباس

طرز تهیه سوسیس بلغاری خانگی

سوسیس بلغاری

سوسیس بلغاری چیست؟

سوسیس کلاسیک بلغاری معمولاً با ترکیب گوشت چرخ‌کرده خوک با ترکیبی از ادویه‌های سنتی بلغاری ساخته می‌شود و سپس مخلوط را در یک پوشش روده ی گوسفندی می‌ریزند.

ادویه های این سوسیس معمولا عبارتند از مرزه زمستانه (چوبیتسا)، پاپریکا، فلفل سیاه، فلفل قرمز خشک، نمک و (در صورت تمایل) زیره یا پودر شنبلیله.

در ذیل به طرز تهیه سوسیس بلغاری با مخلوط گوشت گوساله و مرغ با پنیر هالومی میپردازیم

 

مواد لازم برای طرز تهیه سوسیس  بلغاری

مواد تازه :

گوشت ران گوساله بدون چربی         300 گرم

ران مرغ                                     300 گرم

تخم مرغ                              1 عدد (اگر گوشت چرب بود)

پنیر هالومی                       180 گرم

سیر تازه                              20 گرم

ادویه ها شامل:

ادویه سوجوک ، بلغاری ، مرگز و یا سوسیس گوشت    30 گرم

روغن مایع 180 گرم اگر مرغ یا گوشت چرب بود 150 گرم

مایع دود روغن                     15 گرم

قرص ویتامین C جویدنی        1 عدد

آب و یخ                             300گرم

نگهدارنده ها :

شیر خشک                        15 گرم

نشاسته گندم                       33 گرم

گلوتن یا کازئین                     33 گرم

فیبر سویا (ایزوله سویا)          55 گرم

نمک کیور                            2.5 گرم

نمک                                  8 گرم

پلی فسفات                        4.5 گرم

 

برای تهیه مواد مصرفی فوق می توانید  از فروشگاه اینترنتی سوسیس مارکت خریداری کنید

 

برای تهیه سوسیس خانگی میشه با گوشت مرغ (سوسیس مرغ) یا گوشت گوساله (سوسیس گوشت) تهیه گنید و بهتره گوشت شما کمی در فریزر حالت شکری (یخمکی) بشود.

اگر از گوشت مرغ استفاده می کنید حتما کفی ران مرغ یا شنسل مرغ را تهیه کنید و اگر گوشت گوساله را تهیه کردید مغز ران گوساله باشد.

بعد از پاک کردن گوشت ها (گرفتن چربی موی رگ ها و استخوان ها ) چرخ کنید .

اگر دوبار گوشت ها را چرخ کنید نتیجه بهتری می گیرید ولی ما بین چرخ کردن گوشت را 30 دقیقه در فریزر بگذارید .

میکس کردن

گوشت چرخ شده را در دستگاه میکسر ریخته و همینطو.ر که میکسر خاموش هست ، فلفل دلمه و سیر تازه را اضافه می کنیم

سپس نمک کیور را در نصف لیوان آب حل می کنیم

نکته :

نمک کیور را بعد از حل شدن در آب  هیچ بوی نا مطبوعی ندهد

سپس نمک و پلی فسفات کاتری را اضافه می کنیم مقداری آب و یخ روی آنها می ریزیم و دستگاه را روشن می کنیم تا شروع به میکس کردن کند.
در حدود کمتر از چند دقیقه خمیر لطیفی در کاتر ایجاد میشود.

کاتر را مجدد خاموش نمایید . تخم مرغ و پودریجات شامل ادویه ها ، آرد ، گلوتن و فیبر سویا (ایزوله سویا) را با مقداری آب و یخ بر روی آنها اضافه کنید. و بگذارید چند دقیقه کاتر شوند تا مجدد خمیر تشکیل شود

سپس به ترتیب روغن مایع و دود روغنی را اضافه کنید.

سپس پنیر هالومی را به صورت نگینی ریز خرد کرده  (مانند اضافه نمودن هویج در کالباس مرغ و قارچ) در حالت مخلوط شدن به خمیر اضافه نمایید  ،

قرص ویتامین C  را در آب حل کنید و در حین میکس شدن بریزید.

خب الان سوسیس خانگی ما تقریبا آمادست

مرحله پر کردن  سوسیس خانگی

برای پر کردن به دستگاه پر کن سوسیس و کاور یا همان پوشش  نیاز دارید که آنهارا می توانید از فروشگاه اینترنتی ما خریداری کنید

برای سوسیس آلمانی کاور 22 و برای هات داگ کاور 24 مورد نیاز شماست.

بعد از اینکه سوسیس ها با دستگاه  در داخل کاور ها پر شد باید آنها را محکم با نخ پنبه ایی ببندیم

مرحله پخت سوسیس خانگی

خب قبل از هرچیزی شما به یک دستگاه پخت سوسیس خانگی نیاز دارید که این دستگاه و تجهیزات دیگر تولید سوسیس و کالباس در سایت sosismarket.ir با قیمت مناسب هست که می توانید تهیه کنید

اگر دستگاه پخت ندارید باید به صورت آب پز و یا بخارپز با قابلمه در دما و زمان پخت که در زیر اشاره شده فرایند پخت را انجام دهید

بعد از تهیه دستگاه پخت دمای آن را روی 78 درجه سانتی گراد تنظیم میکنید و حدود 90 دقیقه سوسیس ها را داحل آن میگذارید

در انتها سوسیس ها را 40 تا 60 دقیقه در شوک آب سرد میگذارید .

سوسسیس خانگی آماده مصرف میباشد و در یخچال به مدت 15 روز و 3 ماه در فریزر قابل نگهداریست

ممنون که تا انتهای  این دستور پخت سوسیس خانگی با ما بودید  امیدوارم که بهترینا براتون باشه

ویدیو های آموزشی

 

با تشکر از سرکار خانم سمیرا میرزایی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *