فرمول های تولید سوسیس و کالباس

طرز تهیه سوسیس خانگی

فرمول سوسیس مرغ خانگی 70 درصد

طرز تهیه سوسیس خانگی

سلام امروز در سوسیس مارکت در خدمت شما هستم با طرز تهیه سوسیس خانگی . امروزه خیلی ها  که به سالم بودن غذا اهمیت می دهدند  به دنبال این هستند که خوراک مصرفی خود را در منزل شخصی و یا

قصد دارند که کسب و کار خانگی راه اندازی کنن .

سوسیس مارکت به شما  در روش های پخت انواع سوسیس و کالباس و انتخاب تجهیزات مناسب و همچنین راه اندازی کسب و کار کمک می کند.

 

مواد لازم برای طرز تهیه سوسیس  خانگی

مواد تازه :

گوشت (مرغ یا گوساله)           1 کیلو

تخم مرغ                              1 عدد

فلفل دلمه ای                       15 گرم

سیر تازه                              20 گرم

ادویه ها شامل:

پودر تخم گیشنیز                    7 گرم

پودر سیر                              7 گرم

پودر ریشه جز                       10 گرم

پودر زنجبیل                         10 گرم

پودر فلفل قرمز                     10 گرم

روغن مایع بدون پالم             150-200 گرم

مایع دود روغن                     10 گرم

قرص ویتامین C جویدنی        1 عدد

آب و یخ                             300گرم

نگهدارنده ها :

آرد                                     33گرم

نشاسته                             33 گرم

گلوتن                                 33 گرم

فیبر سویا (ایزوله سویا)          16 گرم

نمک کیور                            5 گرم

نمک                                  20 گرم

پلی فسفات                        4.5 گرم

فرمولاسیون 

 

برای تهیه مواد مصرفی فوق می توانید  از فروشگاه اینترنتی سوسیس مارکت خریداری کنید

 

برای تهیه سوسیس خانگی میشه با گوشت مرغ (سوسیس مرغ) یا گوشت گوساله (سوسیس گوشت) تهیه گنید و بهتره گوشت شما کمی در فریزر حالت شکری (یخمکی) بشود.

اگر از گوشت مرغ استفاده می کنید حتما کفی ران مرغ یا شنسل مرغ را تهیه کنید و اگر گوشت گوساله را تهیه کردید مغز ران گوساله باشد.

بعد از پاک کردن گوشت ها (گرفتن چربی موی رگ ها و استخوان ها ) چرخ کنید .

اگر دوبار گوشت ها را چرخ کنید نتیجه بهتری می گیرید ولی ما بین چرخ کردن گوشت را 30 دقیقه در فریزر بگذارید .

کاتر کردن یا میکس کردن

گوشت چرخ شده را در دستگاه کاتر ریخته و همینطو.ر که کاتر خاموش هست ، فلفل دلمه و سیر تازه را اضافه می کنیم

سپس نمک کیور را در نصف لیوان آب حل می کنیم

نکته :

نمک کیور را بعد از حل شدن در آب  هیچ بوی نا مطبوعی ندهد

سپس نمک و پلی فسفات کاتری را اضافه می کنیم مقداری آب و یخ روی آنها می ریزیم و دستگاه را روشن می کنیم تا شروع به میکس کردن کند.
در حدود کمتر از 2 دقیقه خمیر لطیفی در کاتر ایجاد میشود.

کاتر را مجدد خاموش نمایید . تخم مرغ و پودریجات شامل ادویه ها ، آرد ، گلوتن و فیبر سویا (ایزوله سویا) را با مقداری آب و یخ بر روی آنها اضافه کنید. و بگذارید 2 دقیقه کاتر شوند تا مجدد خمیر تشکیل شود

سپس به ترتیب روغن مایع و دود روغنی را اضافه کنید.

قرص ویتامین C  را در آب حل کنید و در حین میکس شدن بریزید.

خب الان سوسیس خانگی ما تقریبا آمادست

مرحله پر کردن  سوسیس خانگی

برای پر کردن به دستگاه پر کن سوسیس و کاور یا همان پوشش  نیاز دارید که آنهارا می توانید از فروشگاه اینترنتی ما خریداری کنید

برای سوسیس آلمانی کاور 22 و برای هات داگ کاور 24 مورد نیاز شماست.

بعد از اینکه سوسیس ها با دستگاه  در داخل کاور ها پر شد باید آنها را محکم با نخ پنبه ایی ببندیم

مرحله پخت سوسیس خانگی

خب قبل از هرچیزی شما به یک دستگاه پخت سوسیس خانگی نیاز دارید که این دستگاه و تجهیزات دیگر تولید سوسیس و کالباس در سایت sosismarket.ir با قیمت مناسب هست که می توانید تهیه کنید

بعد از تهیه دستگاه پخت دمای آن را روی 80 درجه سانتی گراد تنظیم میکنید و حدود 80 دقیقه سوسیس ها را داحل آن میگذارید

در انتها سوسیس ها را 40 تا 60 دقیقه در شوک آب سرد میگذارید .

سوسسیس خانگی آماده مصرف میباشد و در یخچال به مدت 15 روز و 3 ماه در فریزر قابل نگهداریست

ممنون که تا انتهای  این دستور پخت سوسیس خانگی با ما بودید  امیدوارم که بهترینا براتون باشه

ویدیو های آموزشی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *