فرمول های تولید سوسیس و کالباس

فرمول رایگان سوسیس مرغ 70 درصد

فرمول رایگان سوسیس مرغ 70

طرز تهیه سوسیس خانگی مرغ 70 درصد

مواد لازم جهت تهیه فرمول رایگان سوسیس مرغ خانگی 70 درصد را طبق تصویر ذیل تهیه فرمایید

مواد زیر جهت تهیه 1900 گرم سوسیس مرغ تهیه شده است

گوشت سینه و ران مرغ 1000 گرم (حدالمقدور با نسبت برابر) در صورتیکه تمام سینه بود مقدار روغن 70 گرم اضافه شود

نمک کیور 4 گرم

نمک بدون ید 20 گرم

آب / یخ پودری   330 گرم

فسفات کاتری 6 گرم

سیر تازه چرخ شده 25

فلفل دلمه ریز شده 55

تخم مرغ کامل 1 عدد

فیبر یا ایزوله سویا 20 گرم

نشاسته گندم 35

گلوتن 40

آرد کامل 30

روغن مایع  280 گرم

ادویه سوسیس 75 گرم

اسانس دود 2 الی 4 گرم  (اختیاری)

پودر رنگ خوراکی 2 الی 4 گرم  (اختیاری)

فرمول رایگان سوسیس مرغ 70

فرمول رایگان سوسیس مرغ 70

روش کاتر کردن سوسیس خانگی مرغ 70 درصد

1- ابتدا گوشت ، سیر ، فلفل دلمه ای ، نمک معمولی و پلی فسفات را در کاتر ریخته ، نمک کیور را در مقدار کمی آب حل نموده ، بو کنید که بوی وایتکس ندهد . ( اگر داد ، محلول را ریخته و مجدد با آب کتری سرد شده امتحان نمایید.) محلول نمک کیور را روی گوشت ها ریخته به مدت 1 دقیقه کاتر نمایید تا یک بافت خمیر یک دست تشکیل شود .

مواد پودری و ادویه را با نیمی از یخ در کاتر ریخته 30 ثانیه کاتر نمایید تا مخلوط شوند

روغن و اسانس دود و الباقی یخ اضافه شود و مجدد کاتر نمایید تا یک دست شوند .

اسید اسکوربیک را مانند نمک کیور در کمی آب حل نمایید و اضافه کنید و 10 ثانیه کاتر کنید .

مشاهده ویدیوی کاتر فرمول سوسیس مرغ 

مقدار یک قاشق غذا خوری از خمیر را در ماهیتابه نچسب با کمی روغن پخت کنید و طعم و بافت سوسیس را تست نمایید در صورتی طعم مطبوع شما بود ، خمیر آماده پوشش کردن میباشد.

طبق ویدئوی آموزشی در وب سایت کاتر نمایید سپس در پوشش کالیبر 24 پرنمایید و به مدت 80 دقیقه با دمای 77 الی 79 بخارپز و سپس به مدت 15 دقیقه در آب یخ شوک دهید  

توضیخ تکمیلی :

در فرمول فوق میتوانید ادویه سوسیس مرغ و ادویه هات داگ مرغ را استفاده فرمایید

مدت مجاز نگهداری این فرمول در صورت مصرف نمک کیور ، در یخچال یک ماه میباشد

جهت دریافت و دانلود رسپی سوسیس مرغ 70 درصد به لینک زیر بروید

فرمول رایگان سوسیس مرغ 70 درصد  فرمول رایگان سوسیس مرغ خانگی

مشاهده ویدیو فرمول رایگان سوسیس مرغ خانگی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *