فرمول های تولید سوسیس و کالباس

فرمول تولید سوسیس گوشت گوساله 40

طرز تهیه سوسیس گوشت گوساله 40%

فرمول رایگان تولید سوسیس گوشت گوساله 40 :

امروز در خدمتتون هستیم با فرمول تولید سوسیس گوشت گوساله 40 درصد که از لحاظ اقتصادی بهتر هست و خیلی از مخاطبین درخواست داشتند .

 

روش تهیه :

مواد لازم را طبق جدول آماده فرمایید

توجه کنید که بهتر است مواردی مثل سیر و فلفل دلمه ای از قبل پاک کرده ، چرخ نمایید و در بسته بندی های کوچک در فریزر نگهداری نمایید .

طبق ویدئوهای آموزشی درون وب سایت مواد را کاتر نمایید
باید توجه فرمائید دمای کاتر کردن نباید از ۵ درجه بالاتر بیایید
برای همین روغن را از قبل درون فریزر بگذارید

پس از کاتر کردن مقداری از خمیر (به اندازه قرص فلافل) در یک ماهیتابه نچسب با مقدار کمی روغن بپزید و تست نمایید.

در صورت نیاز به اضافه کردن آب یا روغن و ادویه آن را انجام دهید

سپس درون کاور نمایید
کالیبر کاور میتواند از 22 الی 24 باشد
از قبل کاور را در آب گرم بگذارید که مواد در آن روان حرکت کند و ارتجاعی باشد
سپس طبق جدول پخت نمایید و شوک دهید
سپس به مدت ۱۲ الی ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کند

ویدئوی کاتر کردن در آپارات 

جهت تهیه مواد و ابزار تهیه سوسیس و کالباس اینجا را کلیک نمایید 

 

لطفا نظرات و پیشنهادات خودتون رو به شماره واتس آپ 09355758008 و یا ایمیل ما به آدرس sosismarket.ir@gmail.com ارسال فرمایید

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *