مبانی تولید سوسیس و کالباس

روش پنیری کردن سوسیس ها

سوسیس پنیری

پنیر و سوسیس پنیری

در این مقاله سعی دارم روش پنیری کردن سوسیس ها رو شرح بدم این که از چه پنیری و به چه میزان باید استفاده بشود را براتون شرح یدم

 

چه پنیری برای سوسیس مناسب هست ؟

ببه پنیرهای بدون دانه بندی و نرم و نیمه نرم و با دمای ذوب بالا مانند هالومی ، هاوارتی، باترکاسه یا مونستر ، عالی هستند ولی مازارلا و گودا نیز مناسب هستند ، با زمینه ای خنثی که به چاشنی های سوسیس اجازه می دهد تا بدرخشند. چدار تیز یا سوئیسی نیز به خاطر ترکیب شیمیایی آنها اسیدیته سوسیس را تکمیل می کند.

بهترین پنیر برای آب شدن در سوسیس چیست؟

پنیر سوئیسی گزینه عالی دیگری برای سوسیس است. این پنیر نیمه سفت  میباشد ولی سریعتر از پنیر پروولون آب می شود. اگر به دنبال چیزی هستید که کمی خامه‌ ای تر از پروولون اما با مشخصات طعمی مشابه باشد، پنیر سوئیسی به خوبی به شما کمک خواهد کرد.

روش پنیری کردن سوسیس ؟

ابتدا گوشت و چربی را چرخ . سپس پنیر رنده شده خیلی سرد را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. سپس مخلوط را در پوشش پر می کنند.

چه مقدار پنیر در سوسیس مناسب هست ؟

از یک کیلو پنیر به ازای هر 10 تا 12 کیلو محصول یا 10 درصد وزن محصول برای تعادل کامل طعم ها و بافت ها استفاده کنید. و فراموش نکنید که اگر از پنیر های نیمه نرم و نرم استفاده میکنید به میزان 5 الی 10 درصد از مقدار روغن خمیر کسر نمایید و درست قبل از پر کردن به خمیر اضافه کنید.

 

آیا می توان از پنیر معمولی در سوسیس استفاده کرد؟

در سوسیس از تمام پنیر ها میتوانید استفاده کنید ولی پنیرهای دارای دمای ذوب بالا همونطور که گفتیم رطوبت کمتری دارند چون زمان خشک کردن آنها بیشتر هست و خیلی سفت تر هستند و موقع پختن شکلش رو بهتر نگه میدارند . پنیر معمولی فقط نقطه ذوب کمتری دارد.

 

 

مشاهده دیگر مقالات و فرمول های رایگان 

جهت استفاده از آموزش های رایگان تصویری ما به کانال آپارات ما مراجعه فرمایید

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *