دسته‌بندی نشده

چگونه بهترین گوشت را انتخاب کنیم؟

انتخاب بهترین گوشت

چگونه بهترین گوشت را انتخاب کنیم ؟

انتخاب بهترین گوشت یکی از مهمترین عوامل در تولید محصولات پروتئینی است

گوشت پایه و اساس یک سوسیس است – یا حداقل ما بر این باور هستیم

اول از همه، به دنبال یک گوشت محلی باشید که فاقد هورمون و استروئید باشد و در مرتع پرورش داده شده باشد.
این به شما گوشت باکیفیتی می دهد که طعم و بافت بهتری دارد.
دوم، از حواس خود در زمان خرید استفاده کنید: نگاه، لمس و بویایی.

انتخاب بهترین گوشت

نگاه

به رنگ گوشتی که انتخاب کرده اید نگاه کنید. هرچه تکه گوشت تیره‌تر باشد، ماهیچه‌ها توسعه یافته‌تر هستند و گوشت طعم‌دارتر می‌شود.
برای مثال مرغ را در نظر بگیرید. ران‌ها و پاها تیره‌تر، آبدارتر و بسیار چرب‌تر و خوشمزه‌تر از سینه‌ها هستند. علاوه بر این، گوشت با محتوای چربی بالاتر رطوبت بیشتری را در پخت و پز فراهم می کند که برای سوسیس خوشمزه و ایده آل است.

لمس کردن

تکه گوشت را بردارید و آن را با لمس کردن احساس کنید، حتی اگر بسته بندی شده باشد. یک محصول ایده آل محصولی است که تازه باشد و قبلا یا در حال حاضر منجمد نشده باشد.
پس نگاهی بیندازید، بسته را بخوانید و متوجه شوید که آیا گوشتی که انتخاب کرده اید در فریزر بوده است یا خیر.
سپس گوشت را احساس کنید: گوشت باید فرم داشته باشد ، اما سفت نباشد.
باید مقداری نرم باشد، اما مانند ژله نباشد. قوام آن باید شبیه به عضلات خود شما باشد .

بو

گوشت را بو کنید. یکی از بهترین راه‌ها برای بررسی تازگی فرآورده‌های گوشتی، بو کردن آن است.
اگر حتی کمی بوی بد می دهد یا هر نوع بوی بدی دارد، قطعه دیگری را انتخاب کنید. البته گوشت گاو کهنه و خوب بوی قوی‌تر و خاکی‌تری می‌دهد، اما بینی شما به طور طبیعی تفاوت بین بوی شیرین و یا بوی بد را از یک تکه گوشت تشخیص می‌دهد.

هنگامی که تکه گوشت خود را انتخاب کردید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که آن را تکه تکه کرده و در چرخ بریزید.
البته، اگر چرخ گوشت ندارید (یا نمی خواهید بخرید) یا در مورد چرخ کردن گوشت خود مطمئن نیستید، قصاب محلی مورد اعتماد را پیدا کنید از آنها بخواهید آن را چرخ کند.

توجه داشته باشید
به دلیل امگا 3 موجود در گوشت گاو که با علف تغذیه می شود، گاهی اوقات می تواند تا حدودی بوی ماهی بدهد! این بدان معنا نیست که بد است (مگر اینکه بوی نامتعارف و بدی داشته باشد)، بلکه به این معنی است که یک تکه گوشت خوب و سالم است.

 

 

مشاهده دیگر مقالات و فرمول های رایگان 

جهت استفاده از آموزش های رایگان تصویری ما به کانال آپارات ما مراجعه فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *