آشنایی با مواد تولید سوسیس و کالباس

معرفی انواع آرد و مصارف آنها

انواع آرد و مصارف آنها

در این مقاله سعی داریم به معرفی انواع آرد و مصارف آنها بپردازیم. در ابتدا بهتر است با انواع آرد نانوایی آشنا شویم تا در نهایت به سوالات متداول شما پاسخ دهیم، با ما همراه باشید.

ساختار آرد

آرد ماده‌ای پودری است و از غلات و یا دیگر محصولات نشاسته ای به دست می آید. آرد یکی از مهمترین و پرکاربردترین مواد در آشپزی و پخت نان است. یکی از موادی که در ساختار آرد وجود دارد، گلوتن است. گلوتن نوعی پروتئین است و در گندم، جو و غلات یافت می‌شود. کاربرد گلوتن در آرد به دلیل کش آمدن خمیر و نرم شدگی بافت خمیر است. میزان گلوتن در آرد با چسبندگی و کش آمدن خمیر ارتباط مستقیم دارد.

آرد به روش زیر در کارخانجات تولید می شود:

در کارخانه های مربوط به آرد، گندم بعد از بوجاری اولیه (جداسازی گندم از پوست و ساقه) به مرحله بوجاری ثانویه راه پیدا می کند و پس از انجام عملیات پوست گیری، نم زدن و خرد کردن توسط دستگاه والس نوبت به مرحله الک و کامبیناتوری می رسد و در اخر محصول تولید شده وارد کیسه های مخصوص آرد میشود.

جهت مشاهده تجهیزات کلیک فرمایید 

جهت مشاهده آموزش های رایگان به کانال ما مراجع فرمایید

جهت مشاهده لیست کامل محصولات کلیک فرمایید 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *