آموزش ساختن پودر بتر با حفظ حالت کریسپی برای مدت طولانی
این مقاله آموزش ساخت پودر بتر Batter Powder سوسیس مارکت هست که برای مدت طولانی ترد باقی می ماند. و شامل تمام نکاتی که برای سرخ کردن با آن ، باید بدانید نیز هست .
این پودر بتر برای دستورهایی که شامل سرخ کردن عمیق است مناسب میباشد. من چندین دستور العمل برای پودر بتتر و استفاده از انواع مختلف آرد را آزمایش کرده ام. من فکر می کنم این دستور بیادماندنی خواهد شد . زیرا خیلی پیچیده نیست و از موادی استفاده می کنید که قبلاً در انبار خود داشتید. فقط علم ساده!
این پودر بتتر برای حلقه های پیاز، ماهی و چیپس، مرغ سرخ شده، توفوی سرخ شده و سبزیجات سرخ شده عالیست به شما پیشنهاد کنم که پست را بخوانید تا بهترین اطلاعات و نکات در مورد طرز تهیه خمیر پودر بتتر را به دست آورید، خمیری که ترد باقی می ماند!
آیا ماده سری ای در پودر بتر هست ؟
چرا این آموزش پودر بتر Batter Powder کار می کند؟
مواد لازم جهت ودر بتتر ساده :
¼ فنجان آرد ذرت
½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
مواد لازم جهت پودر بتتر حرفه ای
2 قاشق غذاخوری آرد برنج 12 گرم
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری نمک بدون ید
پخت گام به گام آموزش پودر بتر Batter Powder
2. آب سرد یخ را به مخلوط آرد اضافه کنید.
3. بیش از حد هم نزنید
از چوب غذاخوری یا انتهای قاشق برای هم زدن استفاده کنید و آرد همه منظوره را زیاد هم نزنید
اشکالی ندارد که مقداری توده در خمیر وجود داشته باشد
4. سرخ کردن اولیه
غذا را به طور مساوی با خمیر بپوشانید و غذا را سرخ کنید تا کمی قهوه ای شود
اولین سرخ کردن برای پختن غذا و بیرون کشیدن رطوبت در سطح ماده غذایی انجام میشود. و هنوز ترد نمی شوند.
در عکس زیر می بینید که اگر دمای روغن شما خیلی بالا باشد، خمیر به سرعت تیره می شود و ممکن است غذا از داخل پخته نشده باشد .
روغن را برای اولین بار سرخ کردن 165 درجه سانتیگراد گرم کنید.
بنابراین مهم است که برای سرخ کردن اول حرارت را در حد متوسط نگه دارید
در تصویر زیر نمونه پخت با حرارت بالا را میبینید که بیرون قهوه ای شده و داخل نپخته است
5. استراحت دادن به غذا
غذا را از روغن در آورید و در یک آبکش فلزی و یا توری بگذارید . اجازه دهید حداقل 10 دقیقه خنک شوند
6. سرخ کردن دوم
اکنون روغن را به دمای بالاتری برسانید، حدود 190 درجه . این دور برای ترد کردن غذا را تا رسیدن به رنگ طلایی کمی قهوه ای تر سرخ نمایید.
نکات آموزش پودر بتر Batter Powder
1. خمیر را درست قبل از سرخ کردن آماده کنید
2. خشک کن
مطمئن شوید که موادی را که قرار است سرخ کنید واقعاً خشک باشند. آب در اینجا دشمن است. اگر غذایی که قرار است سرخ کنید مقدار آب بالایی داشته باشد، قبل از فرو بردن در خمیر، مواد را در یک لایه نازک آرد بچرخانید آرد به جذب رطوبت کمک می کند
3. مطمئن شوید که بکینگ پودر تازه است
مطمئن شوید که بکینگ پودر تازه باشد. اگر مطمئن نیستید، حدود 1/2 قاشق چایخوری از بکینگ پودر را بردارید و 1/2 فنجان آب جوش روی آن اضافه کنید. باید به شدت حباب در این محلول ایجاد شود. اگر اینطور نشد، وقت آن است که آن را دور بریزید.
4. بین سرخ کردن اول و دوم به غذا استراحت دهید .
توصیه می کنم قبل از سرخ کردن برای بار دوم، حداقل 10 دقیقه (اگر وقت دارید بیشتر) بگذارید غذا خنک شود. چرا؟ خمیر ساختار قوی تری برای تحمل دور دوم سرخ کردن را پیدا میکند .