آشنایی با مواد تولید سوسیس و کالباس, مقاله

آموزش پودر بتر Batter Powder

پودر بتتر

آموزش ساختن پودر بتر با حفظ حالت کریسپی برای مدت طولانی

این مقاله آموزش ساخت پودر بتر Batter Powder سوسیس مارکت هست که برای مدت طولانی ترد باقی می ماند. و شامل تمام نکاتی که برای سرخ کردن با آن ، باید بدانید نیز هست .

این پودر بتر برای دستورهایی که شامل سرخ کردن عمیق است مناسب میباشد. من چندین دستور العمل برای پودر بتتر و استفاده از انواع مختلف آرد را آزمایش کرده ام. من فکر می کنم این دستور بیادماندنی خواهد شد . زیرا خیلی پیچیده نیست و از موادی استفاده می کنید که قبلاً در انبار خود داشتید. فقط علم ساده!

این پودر بتتر برای حلقه های پیاز، ماهی و چیپس، مرغ سرخ شده، توفوی سرخ شده و سبزیجات سرخ شده عالیست به شما پیشنهاد کنم که پست را بخوانید تا بهترین اطلاعات و نکات در مورد طرز تهیه خمیر پودر بتتر را به دست آورید، خمیری که ترد باقی می ماند!

پودر بتتر

 

آیا ماده سری ای در پودر بتر هست ؟

خیر برای درست کردن این خمیر فقط به 5 ماده نیاز دارید. آرد همه منظوره، آرد برنج، نمک، آب سرد یخ و بکینگ پودر. من متوجه شدم که این دستور پودر بتتر بسیار ترد است و نه تنها این، حتی بعد از یک ساعت که اجازه دادم غذای سرخ شده در دمای اتاق بماند، ترد ماند.

چرا این آموزش پودر بتر Batter Powder کار می کند؟

اگر به مواد تشکیل دهنده نگاه کنید، آنها چیز عجیبی نیستند و به نیازی نیست که یک دانشمند موشکی باشیدتا یک خمیر بنیه عالی درست کنید.
1. آب سرد یخ
بحث هایی در مورد استفاده از آب سرد یخی وجود دارد. برخی گفتند که دمای روغن را بیش از حد پایین می آورد و منجر به ترد شدن خواهد شد. برخی بر این باورند خمیر سرد مانع از جذب بیش از حد روغن در آرد می شود و به همین دلیل خمیر ترد سبکی به دست می آید. من هم به همین نتیجه استفاده از آب سرد قطعا خمیر را ترد و سبک می کند (مهمتر از همه، ترد نیز باقی می ماند!!)
2. خمیر را زیاد هم نزنید
اگر از آرد همه منظوره استفاده می‌کنید، گلوتن در آن وجود دارد و اگر خمیر را زیاد هم بزنید، گلوتن ایجاد می‌شود و خمیر را صمغی می‌کند و وقتی آن را سرخ می‌کنید روغن زیادی جذب می‌کند و ترد نخواهد شد . اگر از دستور بتتر بدون گلوتن استفاده میکنید، این موضوع چندان نگران کننده نیست زیرا نشاسته ذرت حاوی گلوتن نیست.
3. بیکینگ پودر
بیکینگ پودر سبکی و هوای خمیر را فراهم می کند
4. دوبار سرخ کردن
دیگر بر کسی پوشیده نیست که دوبار سرخ کردن بافت فوق العاده ترد مورد نظرتان را به شما می دهد. دوبار سرخ کردن مدت‌هاست که رایج بوده و در میان آشپزهای چینی رایج بوده است. اولین سرخ کردن معمولا روی حرارت متوسط برای پختن غذا انجام می شود. سرخ کردن دوم معمولا در دمای بالاتر انجام می شود تا غذا را ترد میکند.

مواد لازم جهت ودر بتتر ساده :

½ فنجان آرد
¼ فنجان آرد ذرت
½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

مواد لازم جهت پودر بتتر حرفه ای

آرد همه منظوره 1 لیوان 140 گرم
2 قاشق غذاخوری آرد برنج 12 گرم
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری نمک بدون ید

پخت گام به گام آموزش پودر بتر Batter Powder

1 فنجان آب سرد یخ در صورت نیاز مقدار بیشتری اضافه کنید
1. مواد خشک را با هم مخلوط کنید
آرد/نشاسته (بسته به اینکه خمیر معمولی یا بدون گلوتن را انجام می دهید)، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بریزید و هم بزنید/هم بزنید تا مخلوط شود.
آموزش پودر بتتر Batter Powder

 

آموزش پودر بتتر Batter Powder

 

2. آب سرد یخ را به مخلوط آرد اضافه کنید.

آموزش پودر بتتر Batter Powder

3. بیش از حد هم نزنید
از چوب غذاخوری یا انتهای قاشق برای هم زدن استفاده کنید و آرد همه منظوره را زیاد هم نزنید

آموزش پودر بتتر Batter Powder

اشکالی ندارد که مقداری توده در خمیر وجود داشته باشد

آموزش پودر بتتر Batter Powder

 

4. سرخ کردن اولیه
غذا را به طور مساوی با خمیر بپوشانید و غذا را سرخ کنید تا کمی قهوه ای شود

آموزش پودر بتتر Batter Powder

 

اولین سرخ کردن برای پختن غذا و بیرون کشیدن رطوبت در سطح ماده غذایی انجام میشود. و هنوز ترد نمی شوند.

در عکس زیر می بینید که اگر دمای روغن شما خیلی بالا باشد، خمیر به سرعت تیره می شود و ممکن است غذا از داخل پخته نشده باشد .

روغن را برای اولین بار سرخ کردن  165 درجه سانتیگراد گرم کنید.آموزش پودر بتتر Batter Powder

بنابراین مهم است که برای سرخ کردن اول حرارت را در حد متوسط نگه دارید

در تصویر زیر نمونه پخت با حرارت بالا را میبینید که بیرون قهوه ای شده و داخل نپخته است

آموزش پودر بتتر Batter Powder

 

5. استراحت دادن به غذا
غذا را از روغن در آورید و در یک آبکش فلزی و یا توری بگذارید . اجازه دهید حداقل 10 دقیقه خنک شوند

6. سرخ کردن دوم
اکنون روغن را به دمای بالاتری برسانید، حدود 190 درجه . این دور برای ترد کردن غذا را تا رسیدن به رنگ طلایی کمی قهوه ای تر  سرخ نمایید.

آموزش پودر بتتر Batter Powder

 

نکات آموزش پودر بتر Batter Powder

1. خمیر را درست قبل از سرخ کردن آماده کنید
2. خشک کن
مطمئن شوید که موادی را که قرار است سرخ کنید واقعاً خشک باشند. آب در اینجا دشمن است. اگر غذایی که قرار است سرخ کنید مقدار آب بالایی داشته باشد، قبل از فرو بردن در خمیر، مواد را در یک لایه نازک آرد بچرخانید  آرد به جذب رطوبت کمک می کند
3. مطمئن شوید که بکینگ پودر تازه است
مطمئن شوید که بکینگ پودر تازه باشد. اگر مطمئن نیستید، حدود 1/2 قاشق چایخوری از بکینگ پودر را بردارید و 1/2 فنجان آب جوش روی آن اضافه کنید. باید به شدت حباب در این محلول ایجاد شود. اگر اینطور نشد، وقت آن است که آن را دور بریزید.
4. بین سرخ کردن اول و دوم به غذا استراحت دهید .
توصیه می کنم قبل از سرخ کردن برای بار دوم، حداقل 10 دقیقه (اگر وقت دارید بیشتر) بگذارید غذا خنک شود. چرا؟ خمیر ساختار قوی تری برای تحمل دور دوم سرخ کردن را پیدا میکند .

جهت خرید پودر بتر بدون گلوتن کلیک فرمایید 

جهت مشاهده تجهیزات کلیک فرمایید 

جهت مشاهده آموزش های رایگان به کانال ما مراجع فرمایید
جهت مشاهده لیست کامل محصولات کلیک فرمایید 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *