آشنایی با مواد تولید سوسیس و کالباس, مبانی تولید سوسیس و کالباس, مقاله

چربی گوشت در سوسیس

چربی در سوسیس

چربی گوشت و نقش آن در سوسیس

در سوسیس‌سازی و به طور کلی پخت و پز ، نباید از چربی ترسید.
چربی خوشمزه است و یک ماده حیاتی است که ساختار و طعم لذیذ گوشت را به سوسیس اضافه می کند.

 

انواع چربی در گوشت

به طور کلی، دو نوع مختلف چربی در یک حیوان وجود دارد: چربی پشت و چربی پایین تنه.

چربی پائین تنه

چربی پائین تنه

چربی پایین تنه چربی انعطاف پذیر و نرمی است که می توان آن را حرارت داد، ریزش کرد و به پیه (گوشت گاو) و خوک (گوشت خوک) تبدیل کرد که به ترتیب بیشتر در پخت و پز به نام روغن حیوانی جامد نام برده میشود چربی پائین تنه  دارای آب بیشتری نسبت به چربی پشت میباشد و بنابراین به راحتی آب می‌شود.

چربی پشت

چربی پشت

چربی پشت دارای غلظت آب کمتری است که آن را غلیظ تر و مقاوم تر در برابر گرما می کند و بنابراین برای افزودن مواد بیشتر به پیوند سوسیس عالی است. همین تکه های کوچک چربی طعم سوسیس را خوشمزه تر و فوق العاده آبدارتر می کند.

 

نسبت چربی در سوسیس
چربی در سوسیس

چربی در سوسیس

معمولاً برای سوسیس و کالباس از نسبت 70 درصد گوشت به 30 درصد چربی استفاده می کنیم.
معمولاً ما فقط به این نسبت می پردازیم، پس با خیال راحت همین کار را انجام دهید. نسبت ها نباید دقیق باشند.
بسته به نوع گوشتی که انتخاب می کنید، ممکن است چربی کافی برای برآوردن نسبت مناسب در سوسیس خود باقی بماند.
با این حال، اگر متوجه شدید که چربی کافی ندارید، می توانید چربی را از قصابی محل خود بخرید و سپس آن را تکه تکه کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید.
در تهیه سوسیس مرغ، کره را میتوان جایگزین چربی حیوانی کرد.
پس از چربی نترسید! در عوض با آن دوست شوید

چربی های خوب در مقابل چربی های بد
چربی در سوسیس

چربی در سوسیس

خوردن چربی باعث چاق شدن شما می شود ولی چربی در حد اعتدال خوب است.
ما دکتر نیستیم، دکترا نداریم،
اما ما یکی دو چیز را در مدرسه آشپزی یاد گرفتیم و هر از گاهی به خواندن کتاب می پردازیم .
بنابراین آنچه ما در مورد چربی می دانیم در اینجا آوردیم
اگرچه برخی چربی ها در صورت مصرف بیش از حد می توانند شما را چاق کنند، اما همه چربی ها مضر نیستند.
چربی برای یک بدن سالم و کارآمد ضروری است. به علاوه، انواع مختلفی از چربی ها وجود دارد و بدن باید تعادلی بین «خوب» و «بد» حفظ کند.
اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 از مهمترین انواع چربی هستند. امگا 3 چربی های “خوبی” هستند که اغلب از غذاهای دریایی مانند سالمون بدست می آید .
یک منبع کمتر شناخته شده اما به همان اندازه خوشمزه، جهت تامین امگا 3  گوشت گاو است .
از سوی دیگر، امگا 6 چربی‌های بدی هستند که در غذاهایی مانند سیب زمینی سرخ کرده و بستنی به فراوانی پیدا میشوند، اما همچنان برای حفظ یک رژیم غذایی مناسب و متعادل ضروری و برای ساخت سلول های سالم و عملکرد صحیح مغز شما مورد نیاز هستند
اعصاب بدن ما نمی تواند این چربی ها را به تنهایی تولید کند، بنابراین انسان باید آنها را از غذا دریافت کند.
روغن‌های گیاهی، مانند روغن ذرت، حاوی سطوح بالایی از امگا 6 هستند، به همین دلیل است که حیوانات CAFO – که بیشتر از ذرت تغذیه می‌کنند – دارای امگا 6 بسیار بیشتری هستند.

وجود و تجمع اومگا 6 باعث می‌شود که گوشت قرمز بد رنگ شود. و صد البته برای سلامتی شما مضر است
برعکس، حیواناتی که از علف تازه تغذیه می‌کنند  دارای سطح بالایی از امگا 3 هستند، که آنها را جایگزین سالم‌تری برای گوشت غلات (مانند حیوانات CAFO) یا گوشت غلات (حیواناتی که در اکثریت عمر خود از علف تغذیه می‌کنند و زندگی خود را به پایان می‌رسانند) تبدیل می‌کند.

جمع بندی 

ما به تعادل 3 و 6 نیاز داریم، به همین دلیل است که از شعار “همه چیز در حد اعتدال” پیروی می کنیم. نسبت ایده آل 1:1 یا 1:2، امگا 3: امگا 6 است.

 

انواع ادویه

 

مشاهده دیگر مقالات و فرمول های رایگان 

جهت استفاده از آموزش های رایگان تصویری ما به کانال آپارات ما مراجعه فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *