فست فود

طرز تهیه ناگت مرغ

ناگت مرغ سوسیس مارکت

طرز تهیه ناگت مرغ

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ

سینه مرغ 500 گرم
پیاز متوسط سفید یک عدد
سس خردل دو قاشق غذا هوری
پودر گشنیز 1.5 قاشق چایخوری
ایزی ناگت 10 الی 15 گرم

پنیر پیتزا  یا پنیر گودا به میزان لازم (به دلخواه تا 20 گرم)
پودر دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
زرد چوبه یک چهارم قاشق چایخوری
پودر سیر یک دوم قاشق چای خوری پودر سیر یا سه حبه سیر تازه
تخم مرغ برای سوخاری کردن یک تا دو عدد

روش تهیه ناگت مرغ

مرغ را با سیر و پیاز چرخ کرده و سس خردل ادویه ها و دو قاشق از ارد سوخاری را به مواد اضافه کرده و دستگاه غذا ساز را روشن کنید در اخر پنیر را به مواد اضافه کرده میکس کنید .

نیم ساعت مخلوط را در یخچال نگهداری کرده و حالا اماده قالب زدن است ناگت به دو روشمیتونید درست کنید یا کمی کف سینی کار رو چرب کنید مواد رو به قطر یک سانت پهن کرده قالب بزنید .
اول توی تخم مرغ و سپس ارد سوخاری اغشته و فریز کنید یا اینکه ناگت مغزدار درست کنید که بنا به سلیقه خودتون میتونید مغز ناکت رو یا تکه هایی از پنیر گودا یا هر پنیر یا هر مغز دیگری پر کنید .
توی قالب شکلش بدید با دست بعد تخم مرغ و ارد سوخاری و بعد هم انجماد
ناگت مرغ مثل فلافل نیست زیاد نباید ادویه های بو دار بهش اضافه کنید ناگت باید طعم و عطر ملایمی داشته باشه که اونم با پیاز و همون میزان ادویه عالی میشه.

مقالات دیگر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *