فرمول همبرگر و برگر

رسپی همبرگر گوشت مخلوط

رسپی همبرگر گوشت مخلوط

رسپی همبرگر گوشت مخلوط

در این پست به آموزش رسپی همبرگر گوشت مخلوط با سویا و ایزی برگر میپردازیم

مواد لازم

گوشت چرخ کرده گوساله 500 گرم
قلوه گاه گوسفند چرخ کرده 100 گرم
پیاز رنده درشت بدون آب 300 گرم
ایزی برگر 40 گرم
پودر سوخاری 180 گرم
سویای مخصوص پخت و پز خیس نمایید و آب گیری کنید 200 گرم
ادویه همبرگر 25 الی 30 گرم
طعم گوشت 4 الی 5 گرم
نمک 15 الی 18 گرم
در صوتی که تست شد و خشک بود ، از آب پیاز به میزان لازم اضافه فرمایید .

روش تهیه

گوشت گوساله و قلوه گاه با پیاز و سویا و نمک را داخل میکسر ریخته و برای 30 ثانیه خوب مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.
پودر سوخاری به  همراه ادویه ها میکسر اضافه کرده  و برای 30 ثانیه میکس می کنیم.
ایزی برگر را اضافه کرده و برای یک دقیقه میکس می کنیم تا مایه یکدست شود.
مواد را قالب 100 تا 150 گرمی زده و حداقل برای دو ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم.
در نهایت همبرگرها را در تابه سرخ کنید و یا گریل کنید.

نکات

می توانید همبرگرها را به همراه گوجه و کاهوی خرد شده و سس دلخواه سرو نمایید
با ایزی همبرگر می توانید یک برگر عالی و خوشمزه درست کنید. ایزی همبرگر یک انسجام دهنده و حفظ کننده آب و چربی است و بافت همبرگرتان را عالی می کند. با ایزی همبرگر، همبرگر شما آبدار می شود. چون در آن از فیبر استفاده شده که هنگام سرخ کردن آب را داخل بافت نگه میدارد. به این ترتیب همبرگر شما حجمش را هم از دست نمی دهد.

آموزش تهیه فلافل با بافت و طعم بازاری 

جهت مشاهده تجهیزات کلیک فرمایید 

مشاهده آموزش های رایگان به کانال ما مراجع فرمایید

جهت مشاهده لیست کامل محصولات کلیک فرمایید 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *