فرمول همبرگر و برگر

طرز تهیه برگر 90 درصد گوسفند و گوساله

طرز تهیه برگر 90 درصد گوسفند و گوساله

طرز تهیه برگر 90 درصد گوسفند و گوساله

امروز در خدمت شما هستیم با طرز تهیه برگر 90 درصد گوسفند و گوساله که طعم و لذت دهانی شبیه به برگر مکدونالد داره

ابتدا مواد لازم را تهیه فرمایید

 

روش تهیه :

ابتدا سیر تازه را له و یا چرخ کرده و در فریزر گذارید
گوشت ران گوساله را بی خس نمایید
گوشت قلوه گاه گوسفند را بی خس نمایید
پیشنهاد میگردد گوشت ها به مکعب های 3 سانتی تقسیم و به مدت 30 دقیقه در فریز قرار گیرند
پیاز را پوست کنده پس از آب گیری و با گوشت و سیر تازه دو مرتبه چرخ نمایید (درصورتی که با چرخ اول دمای گوشت به 8 درجه رسید ، مابین چرخ اول و دوم باید گوشت را در فریزر گذاشت)
گوشت و پیاز را کاملا وخلوط نموده نمک و پلی فسفات را در 100 گرم از آب کل محلول نموده به آرامی به گوشت اضافه نمایید 15 دقیقه مالش دهید 
15 دقیقه در یخچال به گوشت استراحت دهید
باقی مواد پودری و 80 درصد از اب باقیمانده فرمول را با گوشت به خوبی مخلوط نمایید
توجه نمایید که گوشت را در زمان مخلوط کردن نکوبید 
پس از مخلوط شدن درصورتیکه نیاز به اب بیشتر داشت ، اضافه نمایید و پس از اتمام مقدار کمی در ماهیتابه نچسب بدون روغن بپزید و تست کنید ،

موارد بررسی در تست :

1- نباید به ماهیتابه بچسبد

2- طعم کنترل شود

3- پخت در کل سطح باشد (لبه ها نسوزد و مرکز نپخته بماند)

4- در زمان پخت حالت محدب نشود

5- پف نکند

درصورتیکه مقدار تست به ماهیتابه چسبید ، نشاندهنده این است که مقدار چربی کم میباشد
اصلاحات لازم را مجدد انجام داده و پس از ان به مدت 4 الی 24 ساعت به گوشت استراحت دهید و سپس شروع به قالب گیری برگر ها نمایید .

بسته بندی برگر :

از پلاستیک مخصوص برگر استفاده نمایید بر روی دستگاه گذاشته سپس گوشت را به وزن دلخواه (120 تا 200) گرم نمایید در مرکز دستگاه گذاشته پلاستیک را روی آن برگردانید و دستگاه را ببندید .

جهت دریافت فرمول روی لینک زیر کلیک نمایید

دانلود فرمول رایگان برگر 90 گوسفند و گوساله

 

جهت مشاهده کانال ما در آپارات کلیک فرمایید 

 

جهت سفارش و تهیه مواد و ابزار به 09355758008 در واتس آپ پیام دهید .

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *