فرمول سس ها

فرمول و آموزش سس چیمیچوری

چیمیچوری چیست ؟

آموزش سس چیمیچوری (Chimichurri) با مخلوطی از جعفری تازه ، سیر، سرکه قرمز، پونه کوهی و روغن زیتون درست می شود.

منشاء این سس همه کاره اروگوئه و آرژانتین است، تهیه بهترین سس چیمیچوری را در سوسیس مارکت فقط در 5 دقیقه فرا بگیرید و با تمام دستور العمل های ماهی، مرغ یا استیک گوشت قرمز  به عنوان مارینید طعم دار کردن و یا با کباب سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید .

در حالی که این فرمول چومیچوری سبز میباشد ، می توانید یک مدل قرمز (chimichurri Rojo) با جایگزینی فلفل دلمه ای قرمز، پیاز قرمز آماده کرد .

بسیاری از نسخه های غیر معتبر از این چاشنی نیز یافت می شود. نسخه هایی که شامل گشنیز تازه … و زیره … و آب لیمو است. به احتمال زیاد بسیار خوشمزه هستند ولی چومیچوری اصل به شرح زیر میباشد .

مواد لازم جهت سس چیمیچوری :

30 گرم جعفری خرد شده – جعفری برگ تخت
4 حبه سیر – خرد شده
1 عدد موسیر – خرد شده
5 گرم پونه کوهی خشک
1 عدد فلفل قرمز کوچک – دانه شده و خرد شده (یا 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز)
45 گرم سرکه شراب قرمز
5 گرم نمک
3 گرم فلفل سیاه تازه آسیاب شده
145 گرم روغن زیتون فوق بکر با کیفیت خوب

 

طرز تهیه سس چیمیچوری

1- جعفری خرد شده، سیر، موسیر، پونه کوهی، فلفل قرمز (یا فلفل قرمز خرد شده)، سرکه قرمز، نمک و فلفل را به کاسه غذاساز اضافه کنید و تا زمانی که ریز خرد شوند کاتر نمایید (مراقب باشید که در اثر کاتر بیش از حد به خمیر تبدیل نشود).


2- مخلوط را به یک کاسه کوچک منتقل کنید و روغن زیتون فوق بکر را روی مخلوط بریزید. به آرامی مخلوط کنید تا ترکیب شوند. اجازه دهید چیمیچوری به مدت 15 دقیقه بماند.


3-روی گوشت و سبزیجات کبابی مورد علاقه خود سرو کنید یا به عنوان ماریناد استفاده کنید! لذت ببرید!

نکته های مهم :

سعی کنید تا حد امکان ساقه های جعفری را از آن بگیرید (بنابراین فقط از برگ ها استفاده کنید).

این سس بسته به میزان تمیز شدن سبزیجات بکار رفته در آن از 4 الی 7 روز در یخچال قابل نگهداریست
حد المقدور از پودر سیر استفاده نکنید و سیر تازه استفاده کنید .
موسیر یک ماده اصلی چومیچوری نیست. با خیال راحت آن را اضافه کنید یا کنار بگذارید.
طبق تجربه بنده، پونه کوهی خشک انتخاب بهتر است. با این حال، می توانید از برگ های پونه کوهی تازه به جای خشک شده نیز استفاده کنید. به ازای هر 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک، 1 قاشق غذاخوری پونه کوهی تازه جایگزین کنید.
چومی‌چوری را میتوانید با گوشت‌های کبابی مورد علاقه‌تان مانند مرغ، گوساله و گوسفند سرو کنید. و یا با برنج مخلوط کنید یا روی تاکوی مورد علاقه خود بمالید .

 

جهت مشاهده ویدئو های آموزشی ما به کانال آپارات ما سری بزنید .

جهت مشاهده دیگر محصولات از فروشگاه ما کلیک فرمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *