فرمول همبرگر و برگر

تهیه همبرگر با ایزی برگر

تهیه همبرگر با ایزی برگر

تهیه همبرگر با ایزی برگر

در این آموزش به نحوه تهیه همبرگر با ایزی برگر میپردازیم

مواد لازم برای 4 نفر:

  • گوشت چرخ کرده 500 گرم با 25 الی 30 درصد چربی
  • پیاز رنده شده 100 گرم آب گرفته
  • 4 حبه سیر
  • پنیر لبنه 50 گرم
  • ایزی برگر 20 گرم
  • ادویه همبرگر 15 الی 20 گرم
  • اسانس دود ۲ الی ۳ قطره
  • نمک ۱۲ گرم

گوشت و سیر و پیاز را داخل میکسر ریخته و برای 30 ثانیه خوب مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.
پنیر لبنه را به  همراه اسانس دود به  میکسر اضافه کرده  و برای 30 ثانیه میکس می کنیم.
ایزی برگر را اضافه کرده و برای یک دقیقه میکس می کنیم تا مایه یکدست شود.
مواد را قالب 100 گرم زده و حداقل برای دو ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم.
در نهایت همبرگرها را در تابه سرخ کنید و یا گریل کنید.

می توانید همبرگرها را به همراه گوجه و کاهوی خرد شده و سس دلخواه سرو نمایید.
با ایزی همبرگر می توانید یک برگر عالی و خوشمزه درست کنید. ایزی همبرگر یک انسجام دهنده و حفظ کننده آب و چربی است و بافت همبرگرتان را عالی می کند. با ایزی همبرگر، همبرگر شما آبدار می شود. چون در آن از فیبر استفاده شده که هنگام سرخ کردن آب را داخل بافت نگه میدارد. به این ترتیب همبرگر شما حجمش را هم از دست نمی دهد.

میزان مصرف ایزی برگر برای کلیه برگرها:

20 الی 30 گرم برای هر 1 کیلو خروجی

 

ایزی برگر یا پایدار کننده همبرگر  ترکیبی از هیدروکلوئید ها و ترکیباتی با عملکرد بالا بوده که با به دام انداختن رطوبت و چربی در داخل شبکه های سه بعدی خود باعث ایجاد بافتی مطلوب در محصول ومانع از خشکی و جمع شدگی پس از سرخ شدن در آن میشود.

قابل مصرف در برگر ها

مزایا:

  • ایجاد چسبندگی مناسب در نتیجه سهولت در فرم دهی و کاهش ضایعات
  • فاقد کربوهیدرات بوده در نتیجه از تغییر رنگ و سوختگی در حین سرخ شدن جلوگیری میکند.
  • فاقد عطر و طعم نامطلوب حاصل از ترکیبات پروتئینی مانند سویا و گلوتن میباشد.
  • بدون نیاز به مصرف فسفات
  • کمک به اتصال آب وروغن و تثبیت این ساختار
  • حفظ رطوبت در محصول نهایی

آموزش تهیه فلافل با بافت و طعم بازاری 

جهت مشاهده تجهیزات کلیک فرمایید 

جهت مشاهده آموزش های رایگان به کانال ما مراجع فرمایید

جهت مشاهده لیست کامل محصولات کلیک فرمایید 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *